torstai 3. syyskuuta 2015

Vähemmän opiskelu tunteja koulussa- Morten

Vähemmän opiskelu tunteja koulussa


Vähemmän opiskelu tunteja koulussa. Itse ajattelen että koulus on tylsiä opiskelu tunteja missä ei opiskelee, tai että juttuja otettaan liian hidasti. Minun mielestäni voisi koulussa olla vaikka 25 tunti 30 tunnin siian. Tunneissa vois olla opiskelu tiivisempä tai aktiivisempä, turhat asjat pois. Koska jos on turhia juttuja nii lapset eivät opiskelee noissa tunneissa. Ja aikaa kuuluu turhaan.
   
  Koulussa otettaan juttuja liian hidasti, saman aikaan vois ottaa toisenki asjan myös. Mielestäni monilla oppitunneilla on liian monta tehtävä väheisessä ajassa. Esim. Maantiedossa on meillä oma maa projekti ja kymmenen A4 kokosta vesistö ja muita karttoja, mitkä ovat pakko täyttää. Noin jää moni projekti kesken. Ei vaan ehti.


  Mielestäni voisi olla vähemmän tunteja, mutta tunnit voisivat olla aktiivisempia. Mutta ei niin aktiiviset kuin esim. Meidän maantieteen tunnit ovat.
Jos olisi vähemmän oppitunteja nii lapset saisivat tehää kaikkee muuta kivaa, että ei muistais vain kuin huono koulu oli. Ja esim. Itellenki alkavat treenit myöhään koska koulu loppuu myöhään. Treenit eivät saa alkaa aikasemmin koska koulun jälkeen ei olisi mitään vapaa aika, lapset menisivät heti treeneihin.

  Ja lapsilla on aika vaikea opiskella ja käytä treeneissä sama aika. Ja monella lapsella jää sen takii myös projektit ja koulu läksyt tekemättä. Opettajat sanovat vaan että lopettakaa urheilu, mutta tämä ei ole mikä ratkaisu. Lapset tarvitsevat myös vapaa aika. Jos lapsilla on vaan opiskelu ja treenit, mistä he yhtä ne eivät ehtii tekee. Koska koulu loppu niin myöhään ja jää paljon läksyjä. Ja missä on vapaa aika? Lapsilla tulee stressi. Nii ratkaisu on mielestäni vähemmän opiskelu tunteja, vähemmän pelleilyä tunneilla ja aktiivisempa työtä tunnissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti